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Número del envío: 2516
ID del envío: 2525
Submission UUID: 35ff223d-db50-4f46-8465-de2cdf5a71e6

Created: Mar, 26/11/2024 - 21:24
Completed:
Changed: Mié, 27/11/2024 - 12:01

Remote IP address: (desconocido)
Idioma: Español

Is draft:
Página actual: feedback
Form Ficha Terminológica: Ficha Traductológica
Término
merengue italiano
Otro idioma (220)
Humanidades y de las Artes (406)
Traducción (507)
Técnicas de repostería
dulce esponjoso que se fabrica a base de azúcar y claras de huevo batidas, en este caso, de gran consistencia y duración.
Cuina, G. &. (s. f.). Merengue italiano. www.gadgetscuina.com. https://www.gadgetscuina.com/blog/es/recetas/merengue-italiano-13569/
Hoy voy a explicaros como preparar el merengue italiano. Este es el único de los tres en el que las claras llegan a cocinarse durante el proceso.
Alonso, A. L. (2024a, octubre 1). Cómo preparar merengue italiano. De Rechupete. https://www.abc.es/recetasderechupete/como-preparar-merengue-italiano/13496/
Español
italian meringue
Nominal (221)
México (Mex.) (192)
Italian meringue is the most stable type of meringue,a sweet dessert topping made from whipped egg whites and sugar, as the melted sugar cooks the egg whites, resulting in a soft, glossy finish that doesn’t need to be baked in the oven.
Chefs, G. B. (2024, 29 julio). How to make Italian meringue. Great British Chefs. https://www.greatbritishchefs.com/how-to-cook/how-to-make-italian-meringue
The most stable of the meringues, this Italian meringue is partially cooked, either by pouring a cooked sugar syrup onto egg whites and gradually beating them or by whipping egg whites and sugar over a double boiler.
https://www.imperialsugar.com/blog/what-is-meringue-french-meringue-swiss-meringue-italian-meringue-explained
Multimedia
https://www.youtube.com/watch?v=nLU1VjrRTyg
Externa
https://www.youtube.com/watch?v=nLU1VjrRTyg